Inkomstanmälan för hemtjänstavgift, omvårdnadsavgift

JavaScript är inte aktiverat i din webbläsare!
För att e-tjänsten ska fungera korrekt behöver du aktivera JavaScript.

Information om hur du aktiverar JavaScript kan du få genom att söka i hjälpfunktionen i din webbläsare eller söka på webben.

Denna tjänst är för dig som vill få din omsorgsavgift beräknad utifrån inkomsten. Det är frivilligt att lämna de bestyrkta uppgifter om inkomster, hyra m.m. som krävs för att göra en avgiftsberäkning.

Om du väljer att inte lämna uppgifter så debiteras full avgift för de insatser som du beviljats fram till den månad som inkomstuppgifterna lämnas.

För mer information, gå in på Sigtuna kommun.

Personuppgifter
De personuppgifter du lämnar registreras hos Äldre- och omsorgsnämnden. De används för att handlägga ditt ärende. Om du vill ha ytterligare information om hur dina personuppgifter behandlas kan du skriftligen be om detta hos den personuppgiftsansvariga:


  • Sigtuna kommun
    Äldre- och omsorgsförvaltningen
    195 85 Märsta
Om du har frågor om den digitala tjänsten är du välkommen att höra av dig till kommunen på telefonnummer 08-591 260 00 eller via e-postformulär till Sigtuna kommun.

Inloggning
För att du ska kunna använda den digitala tjänsten och spara ditt ärende på Mina sidor måste du logga in med e-legitimation. Om du måste avbryta din ansökan, klicka på spara och stäng tjänsten. Din ansökan sparas då i 14 dagar.